Lidmaatschap

Digitale pasfoto
Alle competitiespelende en recreatieve leden die in competitiewedstrijden en/of toernooien uitkomen hebben een Nevobo-spelerskaart nodig. Nevobo-spelerskaarten zijn voorzien van een pasfoto. Voor Thor volleybal geldt dat een digitale pasfoto moet worden gemaakt bij DA Rodenburg (Bergambacht). Geef bij de DA door waarvoor de pasfoto bedoeld is (een Nevobo-spelerskaart) en wat uw spelersnummer is. De DA stuurt de foto vervolgens op naar onze ledenadministratie (pasfoto@thorbergambacht.nl).
De ledenadministratie zorgt er dan voor dat alles bij de Nevobo terechtkomt en de Nevobo stuurt uiteindelijk een spelerskaart terug naar de ledenadministratie. De ledenadministratie zorgt er tot slot samen met de trainers/coaches voor dat de nieuwe spelerskaart bij de betrokken speler/speelster aankomt. Algemene/aanvullende informatie over de digitale pasfoto kunt u eventueel terug vinden op de website van de Nevobo.

Contributies 
Bij nieuwe leden geschiedt de inning van de contributie vanaf het eerste kwartaal dat ze lid zijn. Een overzicht van de contributies vindt u hieronder. De contributies voor een lid van Thor volleybal worden gevormd door het samenstel van:
• de algemene contributie (eenmaal per kwartaal)
• verzekeringskosten (eenmaal per jaar)
• de Nevobo-bijdrage (eenmaal per jaar)

Hieronder vindt u uitleg bij deze verschillende contributies. Heeft u na het lezen hiervan nog vragen, neem dan via e-mail contact op met de ledenadministratie van de volleybal (Niels de Waard,ledenadministratie@thorvolleybal.nl).

De algemene contributies voor de volleybal worden per kwartaal afgeschreven aan het begin van de maanden februari, mei, augustus en november.
Het overzicht van de contributies voor het seizoen 2017-2018:

Categorie
Leeftijd
Contributie per kwartaal
Mini’s
Tot 12 jaar
 25,00
Junioren
Tot 18 jaar
€ 37,00
Senioren
18 jaar en ouder
€ 52,00
Recreanten
18 jaar en ouder
€ 43,00
Niet-spelend lid
nvt
€ 15,00

De verzekeringskosten worden in het 1e kwartaal in rekening gebracht bij de leden tot 65 jaar. In het seizoen 2017-2018 bedroegen deze kosten € 3,00.

De Nevobo-bijdrage wordt in het 4e kwartaal in rekening gebracht bij alle leden. Het gaat om een bijdrage die de Nevobo onze vereniging oplegt voor spelers en teams. Hieronder een overzicht van de kosten die onderdeel uitmaken van de Nevobo-bijdrage.

Spelersbijdrage 
Tijdens het seizoen 2016-2017 heeft iedere speler/speelster € 10,- aan spelersbijdrage betaald. Hier bovenop kwam vervolgens nog de teambijdrage.

Teambijdrage 
Deze bijdrage verschilt per team en niveau. Het bedrag is afhankelijk van het aantal spelers/speelsters in de betreffende groep. Tijdens het seizoen 2017-2018 is het volgende bedrag in rekening gebracht (onderverdeeld per team):

Team(s)
Teambijdrage
Dames 1
€ 236,50
Heren 1
€ 122,50
Dames 2
€ 85,00
Dames 3 / Dames 4 / Dames 5 / Heren 2 / Heren 3
€ 46,00
Jeugd (excl. mini’s)
€ 33,50
Dames Recreanten
€ 5,00
Lidmaatschap opzeggen 
Afmelden kan per kwartaal. De afmelding geschiedt door via e-mail contact op te nemen met Niels de Waard (ledenadministratie@thorvolleybal.nl).