Thor Volleybalspeeltuin

Dit jaar is er weer de THOR volleybalspeeltuin. De volleybalspeeltuin is bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 7 jaar. Op een speelse manier maken kinderen kennis met volleybal. De volleybalspeeltuin is opgebouwd uit verschillende oefeningen gekoppeld aan bewegingsthema’s. De Nevobo (Nederlandse Volleybal Bond) heeft deze bewegingsthema’s vastgesteld. THOR gebruikt deze bewegingsthema’s in de opbouw van de training. De training wordt geleid door twee hoofdtrainers (met een pedagogische achtergrond) en ondersteund met assistent-trainers.

Wat gaan we doen?

Tijdens de training gaan we klimmen en klauteren, gooien en vangen, samenwerken, springen, hinkelen, rennen. We gaan spelen met ballen, tennisballen en ballonnen. Tijdens de training staat de lichamelijke ontwikkeling van het kind centraal. Volleybal komt spelenderwijs aanbod. Het speelplezier en het samenspelen is van belang. Volleybal is tenslotte een teamsport.

Waar: Sporthal De Waard, Meidoornstraat 7 Bergambacht

Wanneer in 2023:
14 oktober
28 oktober
4 november
2 december Pietentraining
9 december
16 december

Tijd: 9.30 – 10.30 uur

Kosten: De eerste training is gratis, daarna €4 per keer of slechts €15 per kwartaal. Bij per keer betalen kunt u digitaal betalen via deze link.

Ben je enthousiast geworden? Dan kun je vrijblijvend komen kijken. Meld je aan via thor.volleybalspeeltuin@gmail.com

Wil je nog meer informatie? Dan kun je altijd een mail sturen naar:
thor.volleybalspeeltuin@gmail.com